Klant: Hemologic

Corporate website: www.hemologic.com

De corebusiness van Hemologic is de ontwikkeling van innovatieve cardiale diagnostische producten, het verbeteren van klinische informatie en het verminderen van de daarmee verband houdende kosten van de gezondheidszorg. Hemologic heeft als doel om haar technologieën te evolueren naar de best mogelijke cardiale diagnostische hulpmiddelen voor clinici om patiënten te behandelen. Het doet dit in nauwe samenwerking met clinici, voor een economisch verantwoorde prijs.

De kernwaarden van Hemologic zijn haar unieke technologie, onderzoekerfenis, ervaring in het bedrijfsleven, klantgerichtheid, innovatie en passie en inzet.

Project: Website www.hemologic.com – Design en realisatie en animaties

Case:

Voor Hemologic ontwierpen wij op een bestaand stramien een website, met als doel informatie te geven over het innovatieve en nieuwe product dat Hemologic ontwikkeld heeft. De informatie is bedoeld voor clinici, collega’s, investeerders en onderzoekers.

Behalve de website die gebruik maakt van het RedSpot Content Management Systeem waren we ook verantwoordelijk voor de animatie die in de site wordt gebruikt.

De site kan in de toekomst uitgebreid worden met extra functies. Het achterliggende content managementsysteem is daar al op ingericht.

Lees ook de testimonial van de heer Bert van Dalen (General Manager)