Sinds september 2019 is Eppix officieel ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Een mooie bevestiging van onze inspanningen. Van hieruit kunnen we verder professionaliseren.

Bij Eppix begrijpen we waarom het belangrijk is om deze certificaten te hebben binnen de markt waarin wij opereren. Vaak wordt er met gevoelige informatie en/of persoonsgegevens gewerkt.

Met het behalen van deze certificering voldoen wij aan de eisen die klanten en overheden aan ons stellen. Hierdoor voldoen onze producten aan de huidige wet- en regelgeving die van toepassing is. 

ISO 9001:2015: Dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en de basis voor een krachtig kwaliteitsmanagementsysteem. De ISO 27001-norm richt zich op een procesmatige benadering van informatiebeveiliging en op de continue verbetering ervan. Het toont aan dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging beschikt over een solide en veilige structuur, én dat onze mensen zich bewust zijn van de waarde en bijbehorende risico’s van bedrijfsinformatie.

Wij doen er alles aan om uw informatie te waarborgen. Zodat u zorgeloos uw klant kunt bedienen.