EPPIX gaat de nieuwe website bouwen voor de Alliantie Voeding Gelderse Vallei. De Alliantie Voeding Gelderse Vallei laat klinische zorg en kennis uit de voedingswetenschap bij elkaar komen. Via aandacht voor voeding wordt preventie ingebed in de zorg. Het initiatief sluit aan bij de Nota Voedingsbeleid (juli 2008) van de Nederlandse overheid. De Alliantie is een samenwerking tussen ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen UR.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe website zijn de vele projecten die geïnitieerd worden vanuit de Alliantie Voeding. Deze projecten vallen onder één of meerdere van de hoofdthema’s van de Alliantie. Gezonde start, Gezond ouder en Gezonde zorg. De verwachte oplevering van de site is augustus 2015.

EPPIX – Solutions for lifesciences & healthcare levert diensten voor bedrijven, ziekenhuizen en organisaties die een oplossing zoeken voor hun vraag op het gebied van (online) marketing- of communicatie. Creativiteit en techniek strijden hierbij om de voorrang. Of het nu om een website gaat, een applicatie, een animatie of welke oplossing dan ook, het moet een frisse uitstraling hebben. En het moet de vraag die u stelt vertalen in een uiting die de doelgroep begrijpt en informeert, maar ook inspireert.

Huidige website Alliantie Voeding www.alliantievoeding.nl