EPPIX – Solutions for life sciences & healthcare levert diensten voor bedrijven, ziekenhuizen en organisaties die een oplossing zoeken voor hun vraag op het gebied van (online) marketing- of communicatie. Creativiteit en techniek strijden hierbij om de voorrang. Of het nu om een website gaat, een webapplicatie, website een animatie of welke oplossing dan ook, het moet een frisse en bij uw doelgroep passende uitstraling hebben. En het moet de vraag die u stelt vertalen in een uiting die de doelgroep begrijpt en informeert, maar ook inspireert.

Vaak heeft die uiting een online karakter. Niet vreemd, want daarin liggen de roots van onze EPPIX professionals. Maar steeds meer worden we ook gevraagd om mee te denken over offline communicatiemiddelen zoals brochures, folders en productinformatie. Die uitdaging gaan we graag aan. We leveren geen standaard producten en diensten maar zorgen voor een maatwerkoplossing voor een overzichtelijk tarief.

Groei vanuit life sciences & healthcare markt

EPPIX is een handelsnaam van Maslon bv. In 2009 startten wij Cowpunks Online Marketing & Services. Al snel groeide de vraag uit de lifesciences en healthcare markt. Die groei verdient een aparte bedrijfstak, die ons in staat stelt u veel beter van dienst te zijn. Vandaar Eppix. Op deze manier communiceert u altijd met mensen die ervaring hebben in deze markt en die de taal van de zorg spreken. EPPIX wordt geleid door Ton Buurman, met ondersteuning van specialisten op het gebied van vormgeving, animatie en techniek.

Trackrecord webprojecten

Onze geschiedenis met Cowpunks Online Marketing & Services heeft ervoor gezorgd dat we nu al kunnen verwijzen naar mooie projecten voor opdrachtgevers als St. Jude Medical, Inkoop Alliantie Ziekenhuizen, SMB Radboud, The 37Company en Hemologic als visitekaartjes van onze expertise voor u.